English
Vesti o Ofset štampi, Digitalnoj štampi, Grafičkoj pripremi, Grafičkoj doradi
Preuzmite sadržaj o Ofset štampi, Digitalnoj štampi, Grafičkoj pripremi, Grafičkoj doradi
Kontakriajte nas u vezi Ofset štampe, Digitalne štampe, Grafičke pripreme, Grafičke dorade


Sapient graphics u svojoj ponudi pokriva usluge ofset i digitalne štampe, štampu po zahtevu (print on demand) kao i usluge grafičke dorade po izuzetno povoljnim uslovima u izvanredno kratkim rokovima. Naše iskustvo u grafičkoj produkciji i stalna težnja ka usavršavanjem, unapređujući proces proizvodnje novim tehnologijama, saradnja sa grafičkim i CTP studijima, kao i aktivna komunikacija sa klijentima tokom celog procesa pripreme i produkcije, garancija je kvaliteta krajnjeg proizvoda.
Po istraživanju TPH California, štampa u punom koloru ima sledeće prednosti:
Čak su 80% veće šanse da će osoba zapamtiti pročitano ukoliko je štampa u punom koloru.
Ljudi će 55% češće uzeti promotivni materijal odštampan u koloru. Proizvodi u ambalaži štampanoj u koloru se kupuju 85% češće. Čak se i računi štampani na u koloru plaćaju 30% brže!

Ofset štampa je i danas svetski standard u grafičkoj produkciji srednjeg i velikog tiraža. Konzistentne i zasićene boje, kontrast i veliki spektar medija na kojima se može štampati su odlučujući faktor za izbor ofset štampe. Uopšteno, prag isplativosti ofset štampe u odnosu na digitalnu je već od 150 tabaka. Sapient graphics nudi kolornu ofset štampu do formata B2 (700x500mm) na ofsetnim, premaznim i specijalnim papirima do 350g/m².

Dominatna tehnika ofset štampe još uvek obuhvata 90% odštampanog komercijalnog materijala.
- Konstantan kvalitet i zasićenje boja.
- Visoka rezolucija i oštrina.
- Mogućnost štampanja specijalnim fluorescentnim i metalik (spot) bojama.
- Veliki izbor medija - različitih tekstura, završne obrade, debljine i formata.
- Visoka isplativost na srednjim i velikim tiražima.

Digitalna štampa
Odlikuje se niskom cenom otiska, izuzetnom brzinom i visokim kvalitetom. Pogodna je za manje tiraže i ekstremno kratke rokove.
Sapient graphics poseduje model kolorne digitalne mašine Xerox C250 DocuColor čije specifikacije možete naći ovde

Štampa je moguća na standardnim i specijalnim papirima gramature od 80 do 300 g/m2 kao i na preslikačima, muflonu, kovertama itd.

Print on demand
Revolucionarna tehnologija digitalne monohromatske štampe, vrlo slična standardnoj digitalnoj štampi sa akcentom na isključivo crno belu štampu sa još nižom cenom otiska i još većom brzinom rada. Svoju primenu nailazi mahom kod štampe uputstava za tehničku robu, tehničkih specifikacija, deklaracija, formulara, obrazaca, publikacija itd. Pošaljite nam danas pripremu i već sutra možete imati gotov materijal.

Grafička priprema je važan deo procesa proizvodnje grafičkog materijala. Greške nastale u ovoj fazi nemoguće je ispraviti prilikom štampanja i ukoliko imate nedoumica kontaktirajte nas ili ukoliko niste upoznati sa procesom štampe i dorade, prepustite posao profesionalcima. U saradnji sa grafičkim i dizajn studijima nudimo kompletna rešenja dizajna, preloma i pripreme grafičkog materijala.

Grafička dorada je često sastavni deo produkcije štampanog materijala, od plastifikacije vizitkartica, korica ili ambalaže do savijanja, sklapanja, isecanja i povezivanja. Sapient graphics nudi kompletan proces završne grafičke dorade.

Dostava materijalaSapient graphics je vrši i dostavu štampanih materijala na adresu naručioca, čime se zaokružuje proces kompletne realizacije i klijentu isporučuje gotov proizvod.
POČETNA | PEPV obrazac


                Sapient Graphics Nehruova 2a, Tel/fax 011 2160 234, 011 22 88 434                                 © 2009 by Sapient graphics, design by SixPack